Veni Groep

Veni Groep is een financieringsintermediair met vestigingen in Groningen, Enschede, Leeuwarden en Zwolle. Wij zijn een bedrijf met een 25 jaar oud fundament, die de samenhang ziet tussen vastgoed, de ondernemer en zijn of haar onderneming. Wij zijn in staat voor u een financiering te verzorgen voor uw:

  • Eigen woning

  • Verhuurd onroerend goed

  • Bedrijf

Op deze 4 locaties kun je bij ons terecht.

Uiteindelijk is het uw doel voor u “het verkrijgen van een financiering” om uw droom te kunnen realiseren. Of het nu gaat om de financiering van uw bedrijf, uw vastgoed of uw eigen woning. Voor ons is het doel deze droom op een snelle en de meest gunstige manier waar te maken. Doordat wij als één van de weinige partijen in staat zijn naar het geheel te kijken, komen wij soms met andere en betere oplossingen. Wellicht wilt u verhuurd onroerend goed aankopen en financieren, maar is het de beste oplossing om een extra financiering op uw bedrijf of uw eigen woning aan te vragen.

Bij Veni houden we niet van centraliseren van werkzaamheden naar verschillende medewerkers ergens op een hoofdkantoor, maar centraliseren op één bureau bij voor u vertrouwde gezichten. Zodat iedereen weet waar je terecht kunt, direct contact hebt en niet steeds wordt doorverbonden. Weten waar je aan toe bent. Kortom hetzelfde als vroeger maar wel met de realiteit van nu.